Het opkomende Meewind

400x300_meewind02Meewind, een opkomende beleggingsfonds in energieproducten. Ze proberen zoveel mogelijk duurzame energie op te wekken door gebruik te maken van duurzame energie. Ze hebben al in meerdere grote projecten geïnvesteerd. Zo loopt er een groot project over windparken,  maar ze hebben biogasinstallaties geïnstalleerd en ze hebben ook gefinancierd in verschillende projecten die gebruikmaken van technieken zoals WKO en zonnecollectoren. Ze zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent duurzame energie en daar willen ze iedereen graag over informeren. Meewind streeft naar een duurzame samenleving en daar gaan ze dan ook voor!

Windparken

Ze willen windparken aanleggen in de zee. Waarom in de zee?

Op de Nederlandse bodem is al veel geïnvesteerd in windturbines. Er staan er al genoeg en niet iedereen is daar blij mee. Natuurlijk zitten er een aantal voorwaarden aan verbonden, dat de windturbines minimaal 300 meter van een huishouden mag staan bijvoorbeeld. Toch zijn deze voorwaarden niet genoeg om ervoor te zorgen dat iedereen er blij mee is. Ze maken lawaai en ze belemmeren het uitzicht.

Daarom dus in de zee! In de zee is er veel ruimte, niemand heeft last van het geluid, het belemmert bij niemand het uitzicht en er is zo goed als continue wind. Alle problemen die op het land waren, zijn in de zee verdwenen. De windturbines worden met meerdere bij elkaar geplaatst en dat wordt een windpark genoemd. Deze windparken worden zodanig in de zee geplaatst dat het niet in de vaarroutes ligt.

Iedereen kan investeren in deze windparken en je kan zelfs mede-eigenaar worden! Ze hebben veel positieve ervaringen. Mensen vinden het prettig om te beleggen voor een duurzaam milieu en een schone toekomst en ze worden beloond met een leuk rendement.

Klantgericht

De organisatie communiceert duidelijk met haar klanten en zijn bereid om alle vragen te beantwoorden. Door o.a. positieve ervaringen, tv- en radioreclames en artikelen proberen ze hun doelgroep te bereiken en meer mensen over te halen om te investeren in een schone toekomst. Steeds meer mensen vinden het milieu en de leefomgeving belangrijk, daarom zoeken steeds meer potentiële klanten een manier om ook bij te dragen aan een schoner milieu en een kwalitatief goede toekomst. Zo willen ze graag overstappen naar duurzame energie. Alleen veel potentiële klanten weten gewoonweg niet waar ze het zoeken moeten; er is zoveel aanbod en wat is nou wijsheid? Daarom vind Meewind klantgerichtheid erg belangrijk. Ze willen inspelen op de wensen en behoeften, maar ook op de vragen en onduidelijkheden van de klant.

Meewind, een opkomende organisatie die zich steeds meer gaat laten zien als het gaat om duurzame energie, duurzame projecten en een schonere toekomst voor de komende generaties.